You are here

"Als bouwpromotor moet je goed opletten met wie je in zee gaat. Een verkoop of verhuur die in de soep draait, dat straalt af op je eigen imago."

GEM Corporation

Interview met Patrick Lambrechts van GEM Corporation

GEM Corporation, als bouwpromotor gespecialiseerd in KMO-units, en CD-Vastgoed zijn al een hele tijd loyale partners, vertelt zaakvoerder Patrick Lambrechts. “We werken als bouwpromotor al een tiental jaar intensief samen met CD-Vastgoed rond industriële ontwikkeling in de regio Gent. Ze signaleren ons geregeld interessante gronden. Vervolgens bestuderen wij alles van A tot Z, gaan we eventueel over tot aankoop, en zorgen we dat we de nodige vergunningen krijgen om het project uit te voeren. Dan draaien we de rollen om, en kloppen wij opnieuw aan bij CD-Vastgoed. We schakelen hen vaak in om onze projecten te commercialiseren.

CD-Vastgoed is bijzonder proactief in het vinden van percelen met potentieel. Ze wachten niet tot wij om nieuwe sites vragen, ze zoeken zelf naar opportuniteiten. De experts van CD-Vastgoed hebben tonnen ervaring en ze hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Ze hebben ogen en oren op het terrein. Zo kunnen ze er snel bij zijn wanneer er gronden vrijkomen. Omdat we al zo lang samenwerken, kunnen ze ook heel goed inschatten waar wij wel en niet naar op zoek zijn. 

Dat netwerk helpt natuurlijk ook om snel en efficiënt kopers en huurders te vinden voor de projecten die wij op de markt brengen. Bouwpromotoren en makelaars moeten de markt op de voet volgen. We merken bijvoorbeeld dat veel kleinere zelfstandigen eerst investeren in een kleinere pand. Als ze groeien, verkopen ze dat pand weer en kunnen ze investeren in een grotere unit. We groeien mee met onze klanten.

Relatie, vertrouwen & communicatie

CD-Vastgoed en GEM Corporation verliezen elkaar niet uit het oog. We communiceren op regelmatige basis, we houden elkaar op de hoogte van nieuwe trends en evoluties op de markt. We delen expertise en we maken elkaar slimmer.

Ondertussen hebben we een echte vertrouwensrelatie opgebouwd. Onze samenwerking is gebaseerd op transparantie. We weten wat we aan elkaar hebben, een woord is een woord. Ook op administratief vlak gebeurt alles correct en efficiënt. CD-Vastgoed is een bijzonder professionele partij. De markt weet dat ook, ze hebben een heel sterke reputatie opgebouwd. Als bouwpromotor moet je goed opletten met wie je in zee gaat. Een verkoop of verhuur die in de soep draait, dat straalt af op je eigen imago. Met CD-Vastgoed kunnen we op onze twee oren slapen.”

Lees meer over GEM Corporation